Map Unavailable

Wanneer?
07/01/2022
18:00 - 23:00

Waar?
TRIPL

Categorie


Reeds op jonge leeftijd volgde Stéphania verschillende lessen aan de muziek academie van Londerzeel.
Zo volgde ze er onder meer ballet, saxofoon, gitaar en later musical. Het is bij dat laatste dat de microbe het meest is blijven hangen. Daarom besliste ze haar carriere hier in verder zetten.

In 2018 behaalde Stéphania haar diploma Master of Music aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg. Nadien zette ze haar studie succesvol verder en behaalde ze haar educatieve bachelor.

Ze was de laatste jaren te zien in meerdere musicals, o.a. in ‘Cinderella’, ‘Neverland – The Adventures of Peter Pan’ en ‘Mozart’. Daarnaast is ze enkele jaren lid geweest van het zangkoor van dansstudio Ijvi Hagelstijn dankzij wie ze in verschillende Studio 100-shows te zien was als koorlid.

Om zichzelf naast musical ook te ontwikkelen in andere muziekstijlen zingt Stéphania in verschillende bands als frontzangeres. Haar passie voor muziek probeert ze over te brengen door zanglessen te geven bij Jeugdtheater Ondersteboven te Sint-Niklaas en aan de muziekacademie van Londerzeel.

 

Dries Verheyen studeerde klassieke gitaar aan het Koninklijk Conservatorium Antwerpen bij Roland Broux en Jan Sanen. Hij behaalde zijn master bij Nico Couck. Verder is hij is niet schuw van de elektrische gitaar en de bijhorende elektronica. Dit uit zich in het spelen van hedendaags repertoire, coverbands en dit project: Kaspar Kollektiv.
Op 7-jarige leeftijd zette hij zijn eerste stappen op het podium bij JMA Carmina. Twee jaar later kwam de gitaar op zijn pad in de academie van Londerzeel bij Greetje Van Sanden.
Dries is steeds op zoek naar nieuwe uitdagingen: verschillende masterclasses (door onder andere Lorenzo Micheli, Alberto Mesirca en Laura Young), experimentele kamermuziek (première Zonen 6 van Michael Maierhof en concert op Klub Katarakt, Hamburg) en een pop-project met orkest.
Momenteel deelt Dries zijn passie aan de academie van Londerzeel en Borgerhout en maakt hij zijn droom waar: muziektheater.

 

Reserveer nu

Bookings are closed for this event.