Map Unavailable

Wanneer?
18/08/2021
18:00 - 23:30

Categorie


banner merchtem kermis DJ G-IL woensdag 14 augustus

Mijn naam is Gil, DJ G-IL, 25 jaar en woon sinds mijn 3jaar in Merchtem en voel mee ook me dan ook een echte Merchtemnaar. Ik ben al enkele jaren dj op privé-feesten, familiefeesten en verjaardagen.

Net voor Corona was ik bezig met een volgende stap te zetten en me te lanceren als echte DJ op publieke events. Zo had ik de kans gekregen via een DJ-contest om te mogen draaien in Club Carré en kokorico. Deze droom zag ik echter uit elkaar spatten door Corona. Hoop nu na Corona mijn DJ carrière te kunnen lanceren, want de passie voor muziek is groot en wil deze graag delen.

Ik draai vooral de commerciële party muziek, maar ook lounge muziek, 80’s remix en chill house, …

Naast al die muziek ben ik ook ondernemend en heb ik een grote passie voor sporten zoals lopen en fietsen.
De sportieve DJ die doet wat hij graag doet!

In samenwerking met BONA FOODBAR bieden we heerlijke Tapas-schotels aan samen met een uitgebreide drankkaart.
Deuren openen om 18:00 en blijven doorlopend open tot 23:30. Reserveren is niet verplicht, maar wel aan te raden indien je zeker wil zijn van een plaats. Reserveren is alleen online mogelijk tot 24u voor de deuren openen. Je tafeltje wordt steeds vrij gehouden gedurende het gereserveerde uur, nadien kunnen we je plaats niet meer garanderen. Er is geen tijdslimiet op je bezoek bij ons 🙂

We vragen om steeds rekening te houden met de afstandsregels en een mondmasker te dragen wanneer je je verplaatst binnen in de locatie.

Reserveer nu

Bookings are closed for this event.