Map Unavailable

Wanneer?
15/08/2021
18:00 - 23:30

Categorie


Banner merchtem kermis DJ Paul cruz zondag 15 augustus

De DJ carrière van Paul Cruz starte al op zijn 16de verjaardag. Na 20 jaar draaien met alleen vinyl, maakt hij vandaag volledig digitale sets.
13 jaar lang was hij ook resident DJ in de Merchtemse nachtclub Dibango. Door zijn jarenlange ervaring heeft hij een uitgebreide muziekkennis en weet hij de juiste nummers te kiezen voor zijn publiek. Met zijn open mind weet hij iedereen te verrassen door verschillende muziekstijlen te combineren!

In samenwerking met DELIVENTO bieden we heerlijke Sushi-schotels, loempia’s en wok aan, samen met onze eigen uitgebreide drankkaart.

Deuren openen om 18:00 en blijven doorlopend open tot 23:30. Reserveren is niet verplicht, maar wel aan te raden indien je zeker wil zijn van een plaats. Reserveren is alleen online mogelijk tot 24u voor de deuren openen. Je tafeltje wordt steeds vrij gehouden gedurende het gereserveerde uur, nadien kunnen we je plaats niet meer garanderen. Er is geen tijdslimiet op je bezoek bij ons 🙂

We vragen om steeds rekening te houden met de afstandsregels en een mondmasker te dragen wanneer je je verplaatst binnen in de locatie.

Reserveer nu

Bookings are closed for this event.