Map Unavailable

Wanneer?
19/08/2021
18:00 - 23:30

Categorie


banner merchtem kermis joeri cnapelinckx donderdag 19 augustus

Joeri Cnapelinckx is muzikant/theatermaker. Jaren geleden richtte hij de muziekgroep Kawada op, dat intussen omgedoopt werd tot Sunday Bell Ringers en brachten 2 platen uit onder het label  Zealrecords ( oa. Isbells, Marble Sounds, Toman,…). Verder speelt hij ook bij Tommigun en is samen met Anna Vercammen de bezieler van het Nederlandstalige project De Anale Fase.

Met De Anale Fase maakte hij de muzikale voorstelling “ De koningin is verdwenen” ( Kopergietery ).  Deze heeft internationaal veel succes gekend. Nog binnen theater was hij o.a. te zien/horen in Vervelende bus (Hetpaleis en Schippers en Van Gucht), Buiten Dienst (Schippers en Van Gucht), Loop! (Ulthima Thule en Hetpaleis ), Warnet ( Schippers en Van Gucht ), De Kantelaar (Schippers en Van Gucht ), Een pleidooi voor zelfmoord ( Kopergietery ), Troje ( Burgtheater Wenen), Kaatje theater, Karandasj ( Kopergietery), De Kantelaar ( Schippers en Van Gucht ), Tussentijdscapsule (Schippers en Van Gucht ). In het najaar van 2021 verschijnt de nieuwe Ep van Sunday Bell Ringers. Ook komt er een nieuwe muzikale voorstelling van De Anale Fase aan!

Solo speelt hij nummers uit het repertoire van Sunday Bell Ringers, Kawada en De Anale Fase.

In samenwerking met BONA FOODBAR bieden we heerlijke Tapas-schotels aan samen met een uitgebreide drankkaart.
Deuren openen om 18:00 en blijven doorlopend open tot 23:30. Reserveren is niet verplicht, maar wel aan te raden indien je zeker wil zijn van een plaats. Reserveren is alleen online mogelijk tot 24u voor de deuren openen. Je tafeltje wordt steeds vrij gehouden gedurende het gereserveerde uur, nadien kunnen we je plaats niet meer garanderen. Er is geen tijdslimiet op je bezoek bij ons 🙂

We vragen om steeds rekening te houden met de afstandsregels en een mondmasker te dragen wanneer je je verplaatst binnen in de locatie.

Reserveer nu

Bookings are closed for this event.