Map Unavailable

Wanneer?
13/08/2021
18:00 - 23:30

Categorie


banner canape vrijdag 13 augustus

Op vrijdag 13 augustus trappen we onze openings 10-daagse af met een rustige avond voor de bewoners en hun familie en vrienden. Canape zorgt voor live muziek vanaf 20:00.

Canape is de artiestennaam van Els Van Campenhout (zang) en Hans Servranckx (piano). Met hun breed repertoire proberen ze mensen te raken en samen te brengen en met haar unieke breekbare stem creëert Els een intieme sfeer. Het resultaat is een mooi luisterconcert waarbij er steeds iets nieuws te horen is.
Het met zorg samengestelde repertoire bestaat uit liedjes van o.a. Leonard Cohen, Coldplay, The Weekend, Fleetwood Mac,… Maar ook parels van minder bekende artiesten passeren in het programma. Ze charmeren hun publiek met zowel Engelstalige, Nederlandstalige als Franse nummers.

In samenwerking met DELIVENTO bieden we heerlijke Sushi-schotels, loempia’s en wok aan, samen met onze eigen uitgebreide drankkaart.
Deuren openen om 18:00 en blijven doorlopend open tot 23:30. Reserveren is niet verplicht, maar wel aan te raden indien je zeker wil zijn van een plaats. Reserveren is alleen online mogelijk tot 24u voor de deuren openen. Je tafeltje wordt steeds vrij gehouden gedurende het gereserveerde uur, nadien kunnen we je plaats niet meer garanderen. Er is geen tijdslimiet op je bezoek bij ons 🙂

We vragen om steeds rekening te houden met de afstandsregels en een mondmasker te dragen wanneer je je verplaatst binnen in de locatie.

Reserveer nu

Bookings are closed for this event.