Map Unavailable

Wanneer?
22/08/2021
18:00 - 23:30

Categorie


banner merchtem kermis zondag 22 augustus met the knightriders

Vernoemd naar de gelijknamige TV serie met de iconische auto KITT, zagen The Knightriders het levenslicht in mei 2016. Het duo bestaat uit beste vrienden Christophe Van Campenhout en Hans Gauchez. De twee nemen je tijdens hun sets mee doorheen de tijd van de 70’s, 80’s, 90’s en de meest recente Dance muziek. Hun sets weten je altijd te verrassen met maskers, confetti, dansmoves, live zang, en zoveel meer! Leeftijd, oorsprong, gender, … The Knightriders nemen je met veel plezier mee in hun verhaal. Everybody is free to feel good!

Vanaf 20:00 sluiten deze twee toppers met veel enthousiasme deze 10-daagse af.

In samenwerking met BONA FOODBAR bieden we heerlijke Tapas-schotels aan, samen met onze eigen uitgebreide drankkaart.
Deuren openen om 18:00 en blijven doorlopend open tot 23:30. Reserveren is niet verplicht, maar wel aan te raden indien je zeker wil zijn van een plaats. Reserveren is alleen online mogelijk tot 24u voor de deuren openen. Je tafeltje wordt steeds vrij gehouden gedurende het gereserveerde uur, nadien kunnen we je plaats niet meer garanderen. Er is geen tijdslimiet op je bezoek bij ons 🙂

We vragen om steeds rekening te houden met de afstandsregels en een mondmasker te dragen wanneer je je verplaatst binnen in de locatie.

Reserveer nu

This event is fully booked.